zaterdag 18 augustus 2007

Zeegse


Vandaag eerst lekker in de tuin gelegen.
Heerlijk in het zonnetje spelen en luieren.
Vanmiddag naar Zeegse over de heide en door het bos.
Wij dachten buggy mee want dat red hij nooit helemaal.
Mooi mis dus! Sjors liep te rennen en te spelen met de kinderen.
Knagen op dennenappels en stokjes zoeken. Een buggy kwam er niet aan te pas.

Dus wij maar slepen met dat ding door het mulle zand van de zandverstuiving.
Na een heerlijke wandeling en vandaag maar 67 foto’s gemaakt van Sjors en een paar van ons zelf is de dag weer bijna voorbij.
Maar ons hoor je niet klagen want deze dag pakken ze ons niet meer af. Na de wandeling lekker cappuccino gedronken bij het witte hoes op het terras.
Sjors lag daar heerlijk te slapen en te dromen van de wandeling die hij net had gemaakt.

Dit zijn tenslotte de momenten waar je het meest van geniet.
Nog één dag en de vakantie is weer voorbij. Dan zal het bij houden van de blog waarschijnlijk wat minder zijn ivm de tijd. Wel zijn we blij dat we Bob een broertje van Sjors kunnen volgen op een andere blog. Hierdoor kan je ze mooi vergelijken en houd je toch contact met het ouder gezin en de baasjes van Sjors en Bob. Nu nog Bram en alles is compleet.

1 opmerking:

Anoniem zei

Ach jij arme sjorsje, bijna elke dag vvan huis en er word maar met je gesleept en tot overmaat van ramp stoppen ze je ook nog in een buggy. lieve pup als je liever hier weer komt moet je het maar zeggen, elke dag lekker in huis liggen of buiten bij je pa en ma, natuurlijk dagelijks wel je wandelingetje maar altijd maar de vraag wie het gaat doen. nooit meer mee met de familie, tja je hebt pa en moe ook nog hé en we kunnen echt niet met 3 jacky's op pad. naar lauwersoog gaan doe ik liever niet met honden daar de kinderen hier altijd maar ruzie maken.
lieve sjors, ik denk dat jij gewoon lekker niet moet zeuren, geniet van je aandacht, hier krijg je dat lang zo veel niet, laat maar lekker met je slepen daar word jij alleen maar een grote sterke jongen van, enne je hebt geloof ik nu al een beetje meer rust,
zijn trouwens weer erg leuke foto's bij, volgens mij ook een oom die veel op je baas lijkt, enne van patat word je alleen maak dik kijk maar naar mij, geniet maar van je brokjes!!!!

liefs van ons allemaal enneeee rustig aan hé