zaterdag 11 augustus 2007

visite

Oma en Romy zijn geweest met Paow.
Dit was groot feest. Na het aftasten van de honden onderling was het spelen geblazen. In de tuin was het rennen en vliegen.
Weer diverse dingen gekregen waaronder een koeien teen.
Sjors is hier helemaal verliefd op, Het ding gaat mee in de bench en hij sleept hem overal mee naar toe onder luid gegrom om op te knagen.
Gisteren zijn we weer wezen winkelen in een plaats hier in de buurt. Sjors mee in de rietenmand want grotere afstanden lopen is er nog niet bij. Hij vindt het prima, af en toe even een tukje en dan weer mooi mee kijken.
Op deze manier mag je ( tot nu toe ) in elke winkel zonder problemen.
Hij zit natuurlijk wel vast in het mandje zodat hij er niet vandoor gaat als hij ergens van mocht schrikken. Natuurlijk weer veel bekijks. Sta je buiten de Bruna op de kinderen te wachten die kijken naar Diddle spullen komt er 2 oudere dames naar buiten.
" Zo iets moois heb ik vandaag nog niet gezien" Als man ga je met zulke opmerkingen natuurlijk naast je schoenen lopen. Op mijn vraag of dat voor mij gold sta je direct weer met beide benen op de grond. Helaas het was bedoeld voor Sjors. En bij het winkelen gaat dat zo een aantal keren. Thuis gekomen lekker spelen in de tuin met een stokje die hij s’morgens met uitlaten heeft gevonden.






1 opmerking:

Anoniem zei

weer een heel leuk verhaal en prachtige foto's, tja van die dames, vind het heel sneu voor je maar kan me 100% voorstellen dat het voor sjors was.......

groetjes maar weer