dinsdag 7 augustus 2007

Sjors in zijn nieuwe huis


Vandaag was de grote dag.
Vandaag mocht Sjors bij ons in huis komen wonen.
Eerst om 10:00 naar de fam. de Vries.
Bij aankomst zien we Sjors al in de straat lopen met de dochters van Fam de Vries.
Na gezellig koffie drinken en praten over de puppies en de kinderen komt dan dat moeilijke moment van afscheid nemen. Sjors gaat met ons mee in de auto.
In de achteruitkijk spiegel zien we nog net een moeilijk moment bij één van de dochters.
ook bij ons is het even stil en emotioneel omdat je de stap van afscheid nemen van een pup waar je 8 week zeer goed voor hebt gezorgd begrijpt.
Veel tijd voor stilte is er niet omdat Sjors al snel de aandacht weer vraagt.
Het begin in de auto vindt hij wel leuk om naar buiten te kijken, maar op een gegeven moment was het wel genoeg. Thuis gekomen was hij ontzettend vrolijk en speels. Na een tijdje spelen en even uitgelaten te zijn moest er even worden geslapen. Na het slapen kraamvisite van Oom John en tante Margaretha en Suzan en Dennis. Weer cadeautjes en veel spelen natuurlijk.
Nu aan het einde van de dag op schoot bij baasje om mee te kijken bij het schrijven van dit bericht. Straks nog even uit en dan slapen in de bench. De bench is nog niet mijn favoriete plekje. Maar het begint te wennen.
tot de volgende keer.
Poot Sjors

1 opmerking:

Anoniem zei

Hallo daar,

erg leuk om het al te kunnen lezen, heb een paar keer eerder gekeken maar nu staat het er. Ja het afscheid was moeilijk en thuis is het heel stil, moeder hond heeft geen idee en voor haar is het allemaal heel gewoon, de middelste die het gister moeilijk had wilde sjors gelijk weer ophalen, ze had voor jullie dochter nog een vraag gehad, of ze ook msn had zodat ze er over konden kwebbelen.
voor ons is het net als jullie, echt wennen maar dat lukt wel

veel plezier en een aai voor sjors